Zanimive in nevsakdanje igre s kartami

Igre s kartami veljajo za priljubljeno aktivnost že od nekdaj. Ljudje se še posebej radi kartamo, ko imamo več prostega časa in smo tudi zato nekoliko bolj sproščeni. Kartamo doma, na morju, ob jezeru, v gostilnah in še bi lahko naštevali. Večina od nas je praviloma vajena igrati le nekaj najbolj znanih kart. Po drugi strani pa nekateri obvladajo igre s kartami, za katere večina še prav nikoli ni slišala.

Zanimive in povsem nevsakdanje igre s kartami so vam na voljo tudi v zelo priznani in dobro obiskani spletni trgovini, ki jo boste našli pod imenom Tojeto.info. Na istem mestu prav tako lahko izbirate še med drugimi zelo mikavnimi izdelki, ki so namenjeni tudi najmlajšim družinskim članom.

Arkham Horror – igra s kartami za dva igralca

Vam je igra s kartami po imenu Arkham Horror kaj znana? Najverjetneje prvič slišite zanjo. In če ste strastni ljubitelj kart, je čas, da si takšno igro izberete kot naslednjo. Tovrstna igra s kartami je namenjena dvema igralcema, ki raziskujeta skrivnostno mesto Arkham. Gre za odlično kombinacijo igranja vlog in igre s kartami. Zgodba pa je zagotovo tista, ki zasije v vsej svoji luči.

Takšna igra s kartami se lahko igra v načinu posameznih misij ali pa povsem kampanjsko. Če boste obenem kupili dva seta igre s kartami, jo lahko naenkrat igrajo kar štirje igralci.

Spicy – igra s kartami, ki se je zlepa ne boste naveličali

Igre s kartami, če je seveda dovolj zanimiva in posebna, se ne naveličamo kar tako. To zagotovo velja tudi za igro Spicy, ki je hitra ter preprosta igra kvartopirskega blefiranja. Igra jo lahko od dva do šest igralcev. Navadno traja deset minut, namenjena je vsem tistim, ki so že dopolnili deset let starosti.

Vas zanima še katera od bolj nenavadnih iger? Pestro ponudbo najdete v spletni prodajalni Tojeto.info. Trgovina je na voljo tudi v fizični obliki, kjer si vse izdelke lahko pogledate ob bliže in nekatere med njimi tudi sprobate. Cene izdelkov so dostopne. Navdušila pa vas bo izjemno pestra pa tudi prav posebna ponudba. Na voljo za pomoč pri nakupu pa so tudi strokovno podkovani prodajalci.

This entry was posted in Vsakdanje življenje and tagged . Bookmark the permalink.