ZAGOTOVITE SI DOBER ZAČETEK DNEVA S SVOJO NAJLJUBŠO AROMO

ZAGOTOVITE SI DOBER ZAČETEK DNEVA S SVOJO NAJLJUBŠO AROMO

Eden izmed glavnih razlogov, zakaj ljudje radi pripravljajo kavo doma, niso le drage cene v lokalih, ampak tudi to, da ima vsakdo rad nekoliko drugačno variacijo tega aromatičnega napitka. Njegova priprava je kompleksen proces, ki ga vsak strasten ljubitelj nekoliko priredi svojemu okusu. Zahteva čas in zbranost, sicer lahko zlahka pristanemo s skodelico vodenega ali grenkega napitka, ki ga raje ne bi spili. Vendar nimamo vsako jutro časa za pripravo kave; prespimo budilko, ne moremo najti ključev, med pripravljanjem zajtrka nas preseneti nenapovedan nujen klic.

Jutra so začetki, ki določajo potek naših dni. Zato je pomembno, da so začetki prijetni – po možnosti v družbi naših najljubših okusov in vonjev. Torej, kako si vsako jutro zagotoviti popolno skodelico kave za dober začetek dneva, ko pa se zdi, da nam vedno znova zmanjkuje časa?

Kavni avtomat

POPOLNA IZBIRA ZA INDIVIDUALNE UŽITKE

Kaj pa, če vam povemo, da si lahko vsako jutro zagotovite popolno pripravljeno skodelico vroče kave, ki vam bo povrnila energijo in vas pripravila na vse delovne in druge obveznosti? Točno in zanesljivo, točno takšna, kakršna vam je všeč, kadarkoli si boste zaželeli. Popolnoma samodejni espresso avtomat Saeco Picobaristo HD8927/09 vam omogoča, da si na njem shranite osebni uporabniški profil. Tako bo kavni avtomat vedno vedel, točno kakšna kava vam je všeč, in jo pripravil v nekaj trenutkih. Avtomat za kavo vam bo omogočil prilagoditev dolžine kave oz. mlečnega napitka, poleg tega pa vam ponuja kar 5 možnosti nastavitve moči arome. Mlinček za kavna zrna lahko nastavite na kar 10 različnih nastavitev, sam aparat za kuhanje kave pa lahko pripravi 11 različnih kavnih oz. mlečnih napitkov.

HITER IN UČINKOVIT SISTEM ČIŠČENJA

Nabiranje vodnega kamna lahko v kavomatih predstavlja zoprno težavo, vendar ne v tem pametnem espresso avtomatu, saj ga pred tem rešuje poseben patentiran filtrirni sistem AquaClean, ki preprečuje nabiranje vodnega kamna. Kadar bo aparat za kuhanje kave zaznal, da je čas za čiščenje vodnega kamna, vas bo na to sam opozoril. Nato vas bo s pomočjo kratih in jasnih navodil na zaslonu vodil skozi postopek čiščenja.

Sistem za mleko lahko s preprostim pritiskom na gumb enostavno očistite po vsaki uporabi. Poleg tega bo kavni avtomat, vsakič, kadar ga boste vključili ali izključili, kavni tok samodejno očistil z vodo.

Espresso avomat

ZA MLEČNE SLADOKUSCE

Za vse tiste, ki imajo radi svojo kavo s peno ali mlekom, je na voljo vrhunski sistem z vrčkom za mleko; lahko si pripravite kremast kapučino ali pa popoln latte machiatto, takšen, kakršnega lahko dobite v lokalu. V vrček za mleko preprosto nalijete svoje najljubše mleko in ga priključite na kavni avtomat. Vrček bo nato dvakrat spenil mleko in z njim prelil vaš izbrani napitek. Posebna tehnologija LattePerfetto bo vaš kuhinjski pult medtem obvarovala pred zablodelimi kapljicami. Kadar vrčka za mleko ne uporabljate, ga lahko preprosto shranite kar v hladilniku.

MATERIALI

Aparat za kuhanje kave bo zaradi nerjavečega jekla, trpežnih keramičnih mlinčkov in odličnega čistilnega sistema imel dolgo življenjsko dobo; od njega lahko pričakujete več kot 20.000 skodelic kave. Tehnologija Thermoblock z ohišjem iz lahkega aluminija in jekla, ki se lahko hitro segreje do visoke temperature, vam bo po drugi strani omogočila vedno vročo kavo.

In ne pozabite, kavni avtomat Philips bo vaš rešitelj, ko boste v svojem domu gostili prijatelje. Kot sami veste, so okusi različni, zato boste za svoje goste postali pravi barisst. Edina posledica tega bo, da bo na vaših vratih vedno več in več vaših prijateljev.

 

 

This entry was posted in Dom in vrt, Vsakdanje življenje and tagged , , , . Bookmark the permalink.