Varanje in najem detektiva

cheating-2Varanje je v zvezah precej pogosto, težko pa bi rekli kdo vara večkrat, so to moški, ali ženske? Običajno je precej lahko ugotoviti ali vas partner vara, je pa res, da smo si ljudje med seboj različni in nekateri to pokažejo prej kot drugi. V skrajnem primeru vam je lahko v pomoč tudi detektiv. Prav ste slišali, z razreševanjem nezvestobe v zakonu se ukvarja tudi privat detektiv.

Znaki so lahko precej očitni. Dejstvo je, da ljudje na svoj izgleda malce pozabimo ko smo že dlje časa v zvezi oz. vsaj večina. Pozorni ste lahko na dodatno skrb za videz, redno obritost, parfumiranje in drugo. Spremembe boste opazili tudi v vašem seksualnem življenju, v postelji prav gotovo ne bo več tako vroče, kot je bilo preden se je začelo varanje.

Zadosten znak je lahko tudi veliko večja pozornost kot prej. Varanje se poizkuša prikriti z dodatno pozornostjo v obliki daril, z lepimi besedami, različnimi imeni, to je lahko eden od znakov.

Pozorni bodite tudi na mobilni telefon. Običajno se tisti, ki ne počne nič narobe nima kaj bati, oseba, ki bo varala pa bo zelo pozorna na to kdo in kdaj bo stikal po njegovem telefonu. Običajno je tako, da za afero vedo vsi, samo partner ne. Drugačno obnašanje boste precej hitro opazili. Postavite partnerja pred dejstvo, pri nekom s katerim ste v zvezi se zelo hitro vidi ali je na tem kaj resnice ali nič.

This entry was posted in Vsakdanje življenje and tagged , . Bookmark the permalink.