Trgovina za male živali

Trgovina za male živaliSpletna trgovina za male živali Kosmatinčki ponuja vsem lastnikom psov in mačk hiter ter preprost nakup kvalitetne hrane blagovne znamke Natura vet. Hrana za pse Canis 2000 plus namreč s prehrambenega vidika vsebuje vse, kar potrebujejo male živali za zdravo, dolgo in veselo življenje. Trgovina za male živali vam tako ponuja hladno stiskano suho hrano, ki v želodcu ne nabrekne, hrano, ki ne vsebuje umetnih barvil in konzervansov, ojačevalcev okusa ali sintetičnih dodatkov. Vsi vitamini in minerali v omenjeni hrani so naravni, hrana ne vsebuje živalskih in rastlinskih dodatkov, ne vsebuje pšenice, soje in mlečnih izdelkov, prisotno pa je proso in ovseni kalčki, ki aktivirajo delovanje encimov. Hrana za male živali blagovne znamke Natura vet je 100% naravna. Oglejte si ponudbo: http://www.kosmatincki.si/

Nekvalitetna prehrana namreč lahko pri vaših malih živalih povzroči marsikatero bolezen, med katere spadajo tudi prebavne motnje, alergije, rakava obolenja, obolenja jeter in podobno. Kot lastnik psa oziroma mačka, pa si zagotovo želite, da bi vaš štirinožni prijatelj živel dolgo in zdravo življenje, zato izberite uravnoteženo in kvalitetno hrano.

Kaj vam poleg hrane ponuja spletna trgovina za male živali Kosmatinčki? Poleg hrane za pse in mačke si boste lahko ogledali tudi kvalitetne izdelke za nego in higieno vaše male živali, opremo za pse in pa mačja ležišča. Na spletni strani omenjenega podjetja si boste lahko še več prebrali o tem, zakaj bi se odločili za nakup v tej trgovini, poleg tega pa si boste lahko prebrali opise vseh ponujenih artiklov. Obiščite njihovo spletno stran še danes in privoščite svojemu kosmatinčku najboljše.

This entry was posted in Ljubljenčki. Bookmark the permalink.