Stran z nadležnimi dlačicami!

Topli in sončni dnevi kar kličejo po pomladi in vedno bolj bližajočem se poletju. Poletje in vedno višje temperature pa pomenijo, da bomo na dan končno potegnile kratke hlače in poletne obleke. A pred tem nas čaka še ena naloga. Odstranjevanje dlak! Nadležno opravilo, ki ga večina žensk nič pretirano rado opravlja. Pozimi se dlake pustimo rasti, spomladi pa nas čaka kar nekaj dela. A z novim aparatom Philips Lumea Prestige IPL bodo dlake na izredno preprost, neboleč in hiter način odstranjene.

C:\Users\tanjae\Desktop\BRI956_00_UPL__18032800lt.jpg

Odstranjevanje dlačic

Še nekaj let nazaj je bilo za lasersko odstranjevanje dlačic obiskati kozmetičarko, sedaj pa lahko z vrhunskimi lumea aparati dlake odstranimo v udobju doba. Zasnovan je za prilagajanje oblikam našega telesa, edinstveno zaobljeni pametni nastavki se namreč popolnoma prilagajajo našim oblinam in zagotavljajo prilagajanje programov vsakemu posameznemu delu telesa.

Glavna težava, ki jo imamo vse ženske je, da se dlake vedno znova in znova pojavljajo in da se jih vedno težje znebiti. Ne z lumea aparatom!

C:\Users\tanjae\Desktop\BRI956_00_U2P__18032103rc.jpg

IPL

Zakaj torej izbrati aparat Phillips Lumea Prestige:

Že po 3 tretmajih pride do 92% manjše poraščenosti.

Po samo 12 tretmajih bomo lahko v gladki in neporaščeni koži uživale kar 6 mesecev! Adijo britvice, brivske pene in ureznine!

Poslovimo se od vraščenih dlak in nadležnih dlačic na obrazu s 4 pametnimi zaobljenimi nastavki, ki skrbijo za prilagajanje programov za telo, obraz, predel bikini, podpazduhe.

Aparat je primeren tudi za tiste, ki imajo težave s kožo, saj so ga Philipsovi strokovnjaki razvili skupaj z dermatologi za varnost posegov, celo na občutljivih predelih.

Imate bolj svetle dlake? S senzorjem SmartSkin bomo našli naprimernejšo nastavitev za naš odtenek kože.

Se nam vedno mudi in nimamo veliko časa? Odstranjevanje dlak na obeh spodnjih delih nog traja samo 8,5 minut!
Poleg vsega pa je na voljo tudi brezplačna aplikacija za neprekinjeno podporo in prilagojeno pomoč pri tretmajih.

C:\Users\tanjae\Desktop\BRI956_00_MI1__161114081j.jpg

Philips Lumea

Kako pogosto je potrebno uporabljati Philips Lumea?

Prve 4 tretmaje je treba opraviti vsake 2 tedna, po katerih bi morali biti opazni želeni rezultati. Za ohranjanje rezultatov je treba tretma ponoviti vsake 4 tedne. Po samo 8 dodatnih tretmajih lahko 6 mesecev uživamo v popolnoma gladki neporaščeni koži.

This entry was posted in Lepota in zdravje. Bookmark the permalink.