S Philips IPL aparatom pozabite na nadležne dlačice

Vas ob besedi britje ali voskanje kar zmrazi? Poznam ta občutek! Včasih sem zapravila goro denarja za britvice in obiske v kozmetičnem salonu, le zato, da bi se znebila nadležnih dlačic. Rezultati so bili kratkotrajni, kar pa mi ni bilo čisto nič všeč, saj sem za nekajdnevne rezultate porabila kar nekaj težko prisluženega denarja. In ne le, da je bila moja denarnica izžeta, tudi sam postopek je bil zoprn in boleč. Odstranjevanje dlačic z voskom je bila moja najhujša nočna mora. Ko sem pred dvema mesecema naletela na prijateljico Nino, je debata naletela na dopust in omenila sem ji, kako grozno je, ko se moraš s kosmatimi nogami sprehajati po plaži, ker moraš čakati na naslednjo depilacijo, seveda pa se med tretmajema ne smeš pobriti. Grozen občutek, kajne? In takrat mi je Nina omenila Philipsov lumea aparat, s pomočjo katerega si je trajno odstranila dlačice za kar 92 %.

Philipsov IPL aparat za odstranjevanje dlačic

Prednosti, ki jih prinaša IPL

Odstranjevanje dlačic ni bilo še nikoli tako preprosto. IPL prinaša izjemne rezultate že po treh tretmajih. V popolnoma gladki koži, brez neželenih dlačic boste uživale po zgolj 12 tretmajih. K IPL aparatu so priloženi tudi štirje nastavki, ki skrbijo za prilagajanje programov za telo, obraz, bikini predel in pazduhe. Lumea aparat so razvili v sodelovanju z dermatologi za varnost posegov, uporabljate pa ga lahko tudi na občutljivih področjih. Glede na odtenek vaše kože, bo za najprimernejšo nastavitev poskrbel senzor SmartSkin. IPL je izjemno priročen, saj ga lahko uporabljate žično ali brezžično.

Uporaba IPL aparata je povsem preprosta

Preden začnete z uporabo IPL aparata, z britvico pobrijete želen predel. Nato sami nastavite jakost ali s pomočjo senzorja SmartSkin preverite priporočeno nastavitev za vaš ten kože. IPL aparat prislonite na izbrani predel, počakajte, da zasveti lučka za pripravljenost, in pritisnite na gumb za blisk. Lumea aparat premikajte po želenem predelu. Istega mesta ne osvetljujte večkrat. Pozabite na boleče voskanje! Z IPL aparatom do dolgotrajno gladkih nog!

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , , . Bookmark the permalink.