Neverjetno dolga obstojnost živil v izjemno prilagodljivem kombiniranem hladilniku

Ali sanjate o hladilniku, ki bo sposoben vaša živila ohranjati sveža in bo imel varčno energijsko porabo, vi pa ga boste lahko upravljali kar preko aplikacije? Vaše sanje so postale resničnost. Mielejevi kombinirani hladilniki, ki združujejo hladilnik in zamrzovalnik nudijo vse to in še več.

Kombinirani hladilniki Miele imajo namreč območje PerfectFresh, ki omogoča, da živila zaradi posebnih pogojev, ostajajo sveža do kar 3-krat dlje. Območje PerfectFresh je namreč temperaturno območje med 0 °C in +3 °C, ki nudi idealne pogoje za bistveno daljšo obstojnost mesa, rib in številnih mlečnih izdelkov. Ker so sadje in zelenjava še posebej občutljivi, je za njih znotraj kombiniranih hladilnikov Miele posebej oblikovan predal, ki zagotavlja visoko zračno vlažnost in idealno temperaturo za njih. Kakovost, vitalne snovi in okus sadja in zelenjave se tako ohrani bistveno dlje.

Osupljivo velika in prilagodljiva notranjost

Kombinirani hladilniki Miele imajo osupljivo veliko XL notranjost, ki vam omogoča shranjevanje izjemno veliko živil. Če pa imate v nekem trenutku več živil, ki bi jih radi zamrznili in ne dovolj prostora, naj vas to ne skrbi. S prostorsko spremenljivo zasnovo VarioRoom, vam namreč omogoča tudi, da fleksibilno povečate zamrzovalni predel. Predale in steklene police lahko preprosto odstranite in pridobite več prostora.

Energijska učinkovitost

Učinkovita in varčna poraba energije je pri hladilnikih, ki so ves čas v pogonu izjemno pomembna. Kombinirani hladilniki Miele imajo tako prilagojeno delovanje, da dosegajo najboljše vrednosti energijske učinkovitosti. Učinkovit hladilni krogotok in sodobni izolacijski materiali omogočajo tudi najboljše razrede energijske učinkovitosti A++ in A+++, kar pa ne zmanjša zmogljivost kombiniranih hladilnikov.

Bodite zaščiteni pred hrupom

Prav tako pa je pri hladilnikih izredno pomembno tiho delovanje, saj v vašem domu delujejo ves čas. Mielejevi kombinirani hladilniki se ponašajo s sistemom Silence in imajo posebej optimiziran hladilni krogotok, tako da so ta resnično zelo tihi. Na določenih kritičnih mestih so opremljeni tudi z namensko zvočno izolacijo, ki vas obvaruje pred morebitnim hrupom. Tako lahko hladilniki neslišno ohranjajo svežino vaših živil, vi pa lahko uživate v miru in tišini.

Preko aplikacije od informacij

Kombinirane hladilnike Miele lahko učinkovito nadzorujete kar preko aplikacije Miele@mobile. Pametni kombinirani hladilniki vam prek aplikacije vedno sporočajo informacije o svojem delovanju in vas opozorijo na morebitne napake. Vi pa lahko vedno veste, ne glede na to kje ste, kaj se dogaja z vašim hladilnim aparatom.

Pozabite na ročno čiščenje Čistoča v hladilniku je ključna za higienično shranjevanje vaših živil. Čiščenje hladilnikov pa je lahko zelo težavno in lahko vam vzame tudi veliko časa. Da bi olajšali vaše čiščenje hladilnika, so police v vratih ComfortClean, ki se nahajajo v kombiniranih hladilnikih Miele, izdelane iz visokokakovostne prosojne plastike (SAN). To jih dela še posebej odporne proti razenju, kemikalijam in visokim temperaturam. Vse police v vratih serij aparatov K 10.000, K 20.000 in K 30.000 lahko enostavno in higienično pomivate kar v pomivalnem stroju. Tako se lahko nadležnemu, utrjujočemu ročnemu čiščenju preprosto izognete.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.