Napihljivo igralo v našem domu bo zagotovo osupnilo naše otroke

Najteže v življenju je pogosto ustreči našim otrokom. Kupujemo jim najrazličnejše igrače, peljemo jih naokrog in podobno, toda včasih imamo občutek, da so vsega naveličani in da jih prav nobena stvar ne mika več.

Verjetno je, da smo sami naredili napako. Kupili smo jim preveč vsega, oni pa zahtevajo še več, pri čemer njihovo zadovoljstvo ni nič večje. Kaj storiti? Pogosto se znajdemo v začaranem krogu in najbolje jih je nekaj časa pustiti v negotovosti. To pomeni, da jim ne kupujemo novih igrač niti ničesar drugega. Napihljivo igralo v obliki risanih junakov je izjemno priljubljeno za praznovanje rojstnega dneva.

Napihljivo igralo za praznovanje rojstnega dne

Nato ga pričaka presenečenje, ki ga prav zagotovo ne bodo pričakovali. Sploh pa ne na svojem domu. Odločimo se namreč za nakup igrala, ki je napihljivo in ko ga lahko postavimo v njihovo sobo ali pa na vrt, če je nekoliko večje. Napihljivo igralo je namreč posebna oblika igrala, ki bo osupnila vsakega malčka, ne glede na to, koliko igrač ima že doma.

Z njim se bodo hvalili povsod

Ko bo naš otrok doma zagledal napihljivo igralo, recimo v obliki gradu, bo verjetno najprej mislil, da je zašel v kak trgovski center, kjer se sicer igra na takih igralih. Po nekaj sekundnem molku in preverjanju, ali je res doma, se mu bo na obrazu narisal nasmeh, potem pa akcija brez konca.

Navdušenje bo tako veliko, da bo tudi nas zamikalo, da bi vstopili v ali na to mogočno igralo. Malček bo veselo novico sporočil prav vsem svojim prijateljem in jih bo še isti hip povabil k sebi na dom. In kaj je lahko še lepšega, kot pa da naš otrok uživa v družbi prijateljev na izvrstnem igralu?

This entry was posted in Vse za otroka and tagged . Bookmark the permalink.