Najbolj praktično kolo na svetu

Uporabniki zložljivih koles gotovo vedo, o čem bo tekla beseda. Ste si kdaj želeli, da bi kolo lahko pospravili v avtomobil in se odpravili na dopust, ali pa le na enodnevni izlet, vendar ste to idejo iz različnih razlogov  kaj kmalu opustili? Nalaganje koles v avtomobil zasede veliko prostora in časa, nalaganje na avtomobil pa zopet druge nevšečnosti, kot so nakup avtomobilskega prtljažnika, večja poraba goriva pri vožnji itd.

Ste kdaj pomislili na zložljivo kolo? Izjemno praktično prevozno sredstvo, ki se hitro zloži in zasede zelo malo prostora v primerjavi z navadnim kolesom. Idealno je za dopustniške vožnje, vožnje po mestu pa tudi potovanja, saj ga lahko pospravimo kar v avtomobil. Navadno so zložljiva kolesa precej lažja kot običajna, kar je zelo dobrodošlo. Veliko zadovoljnih uporabnikov najdemo med ljudmi, ki svoj dopust preživljajo v kampu pa tudi med tistimi, ki se na delo vozijo z vlakom, nato pa vožnjo do službe nadaljujejo kar z zložljivim kolesom. Tako kolo je namenjeno predvsem rekreativni vožnji in ne zelo dolgim razdaljam, kot je na primer maraton.

Kako izbrati dobro zložljivo kolo? Najbolje je, da si že na spletu pridobimo čim več informacij, ki nas zanimajo. Izbira je pestra, cene pa se gibljejo od približno 140 € naprej. Predlagamo, da si zložljivo kolo ogledate v kakšni od trgovin in ga tudi preizkusite ter se prepričate, ali vam je všeč. Še vedno ga lahko kasneje naročite tudi na spletu. Vprašajte tudi znance, ki zložljivo kolo že imajo, ali so ga morda kdaj uporabljali, da vam povedo več informacij iz prve roke.

This entry was posted in Vsakdanje življenje and tagged , . Bookmark the permalink.