Ličenje obraza in barvanje obrvi

licenjeMogoče prvič slišite za barvanje obrvi vendar je omenjena praksa že precej razširjena v svetu mode. Običajno se dekleta za to odločajo, ko si želijo pobarvati lase vendar se barva njihovih obrvi ne sklada z bodočo barvo las, občasno pa se za barvanje obrvi odločijo tudi moški.

Samo barvanje obrvi močno spremeni celotno podobo obraza, zato je priporočljivo, da vam to opravi strokovnjak, barve za obrvi pa se tudi razlikujejo v sestavi od tistih namenjenih barvi las. Če barvanje obrvi opravimo sami in nismo previdni se lahko barve zažre v kožo in to pokvari celoten videz za kar nekaj časa. V wellness centrih imajo za to specializirano osebje, ki izbere tudi najprimernejši odtenek barve za obrvi.

S pobarvanimi obrvmi pa se lepo sklada tudi pravilno naličen obraz. Načeloma ličenje obraza lahko opravljamo sami, vendar izkušeni mojstri ličenja poznajo veliko številko trikov, ki se na koncu izkažejo za zelo uporabne ter učinkovite. Če je obraz nenaličen lahko zasenči videz še tako lepe obleke ali nakita, saj imajo le redke izbranke tako lepo kožo ter poudarjene ustnice ter oči, da jim ličenje ni potrebno.

V wellness centru Beli Lotos iz Šenčurja si lahko po ugodnih cenah profesionalno naličite obraz ter uredite obrvi. Izbirate lahko med običajnim dnevnim ličenjem, ličenjem za posebne priložnosti ter poročnim ličenjem. Profesionalni maskerji poskrbijo za popolno ličenje, spremenijo pa vam tudi barvo obrvi. Vsaka ženska rada izgleda karseda lepo in profesionalno ličenje je najhitrejši korak do tega.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , . Bookmark the permalink.