Kam peljati punco ali fanta za obletnico

razvajanjeSe bliža obletnica zveze vašega partnerja, fanta ali punce? Običajno se za obletnico obdarimo in se poveselimo ter spomnimo vseh lepih trenutkov v naši zvezi.

Je pa darilo za obletnico precej težko izbrati, čeprav partnerja običajno dobro poznamo. Veliko je odvisno od tega, koliko vam proračun dopušča. Problem nastane, če nimate veliko denarja, da bi si privoščili razvajanje v dvoje, lahko podarite tudi kakšen izlet, kakšno malenkost, ki ste jo sami podarili ali kaj podobnega, važna je pozornost in to, da punci pokažete, da jo imate radi.

Če pa si seveda lahko privoščite, pa si dajte, punco razvajajte, kupite ji najljubši parfum, pojdita v wellness center, peljite jo na izlet ali romantično večerjo, posujte posteljo s cvetovi vrtnic, zmasirajte jo in še kaj. Idej zagotovo ni malo, seveda pa se bodo punce razveselile tudi nakita. Če naprimer punca dobi šibke noge ob hrani, bo zanjo prava mehiška restavracija, ali pa katera koli druga restavracija, kjer boste lahko jedli v sproščenem ambientu ob zvokih dobre glasbe.

Ob koncu ali pa tekom dneva boste zagotovo nagrajeni z naklonjenostjo vaše partnerke. V drugem primeru, da punca kupuje darilo za fanta, pa je zadeva malce lažja, saj fantje običajno ne kompliciramo. Pri darilu za fanta ni potrebno pretiravati, peljite ga na masažo ali razvajanje v dvoje, ter mu podarit svoj čas in naklonjenost, ta pa vam bo to povrnil z ljubeznijo.

Izvrstna pa so tudi šaljiva darila, le-te lahko dobite v kateri izmed spletnih trgovin. Če bo nota obdarovanja šaljiva, bo vse še toliko boljše.

This entry was posted in Razno. Bookmark the permalink.