Kakovostna obroba za posteljico poskrbi za veliko mero zaščite

Vašega dojenčka je treba primerno zaščititi, ne glede na to, kje se z njim nahajate. Izjemno pomembna pa je tudi njegova zaščita, medtem ko mirno spi v svoji posteljici. Stilsko dovršena obroba za posteljico je odlična rešitev, za katero bi moral vedeti prav vsak starš oziroma skrbnik malčka.

Obroba za posteljico torej v prvi vrsti poskrbi za mehko zaščito posteljice, prav tako pa dojenčka ščiti pred morebitnimi poškodbami. Obrobe so prav tako namenjene kot odlična toplotna izolacija, tako da iz posteljice v resnici naredijo izjemno prijeten ter udoben kotiček. Na trgu so vam na voljo obrobe za posteljice v številnih izvedbah, barvah in ne nazadnje dizajnih.

Material posteljne obrobe

Obroba za posteljico je narejena iz polnila ter prevleke. Najobičajnejše polnilo je pena. Prav tako se za polnilo obrobe uporabljajo poliestrska vlakna in kroglice iz poliestra. Vsi materiali dojenčkom omogočajo udobje ter ravno pravšnjo mero udobja. Debelina polnila je praviloma med 2 ter 5 centimetri.

Prevleka za zaščitno oblogo posteljice je najpogosteje narejena iz 100 % bombaža ali pa bio bombaža. To omogoča, da je obroba za posteljico mehka, zračna, prijetna na otip in ne nazadnje še povsem preprosta za vzdrževanje.

Posteljne obrobe glede na obliko

Obroba za posteljico je lahko različnih oblik. Glede na obrobo torej ločimo obrobe iz blazin, obrobe v obliki gnezdeca, pletene obrobe ali kitke ter ne nazadnje še zložljive obrobe.

Obroba za posteljico iz blazin je na primer sestavljena iz več kosov blazin. Prednost, ki vam jo ponuja takšna vrsta obrobe, pa je ta, da je preprosta za shranjevanje in izjemno prilagodljiva.

This entry was posted in Vse za otroka and tagged , . Bookmark the permalink.