Kaj podariti našemu partnerju?

shiatsu-masazaZa ljubezen se je potrebno truditi ves čas. Ne le za valentinovo, obletnice, rojstni dan ali kakšen drug poseben dan. Res pa je, da smo zaradi sodobne družbe skorajda že primorani, da se ob teh posebnih dneh za svojega ljubljenega potrudimo in mu izkažemo ljubezen na malo poseben način. Pri tem nam gotovo pomagajo ljubezenski verzi, cvetje in druga darila. Za darilo se nekateri odločajo tradicionalno s kakšno romantično večerjo, čokolado, penino. Drugi pa se lotijo tega malce drugače in svojemu dragemu oziroma dragi podarijo oddih v kakšnem hotelu ali termah.

Oddih dandanes marsikomu pomeni precej veliko, saj smo tekom delovnega tedna bolj ali manj obremenjeni z delom in/ali učenjem. Za sprostitev in napolnitev našega telesa z novo energijo daleč najbolje poskrbi masaža. Svojemu partnerju lahko tako podarite nepozabno darilo. Za katero masažo se boste odločili, pa je odvisno od tega kaj bi vašemu partnerju najbolj prijalo. Za fizično in umsko sprostitev ter odpravo najrazličnejših bolečin je shiatsu masaža prava izbira. Pri takšni masaži se sprošča naše telo s pritiski in raztegovanjem. Tako masaža ne sprosti le mišic, ampak pozitivno deluje tudi na naše sklepe ter na sam celoten energetski sistem.

Vsekakor pa ljubezenski verzi zelo dobro popestrijo darilo. Za popolne verze niti ni pomembno koliko ste pesniško nadarjeni, ampak je pomembno le to, da smo pri tem iskreni in goreči. Tudi, če samo prekopirate verze, je lahko to zelo lepo, saj ste si konec koncev za verz vzeli čas in premislili, kateri bi bil za vašega dragega oz. drago najbolj primeren, kar pa tudi šteje.

This entry was posted in Vsakdanje življenje and tagged , . Bookmark the permalink.