Izdelava spletne trgovine WooCommerce

Kaj sploh je WooCommerce in kaj izdelava spletne trgovine sploh zajema. Izdelava spletnih trgovin WooCommerce je ena od najbolj priljubljenih spletnih trgovin, saj je vtičnik WooCommerce vezan na dobro poznano in razširjeno platformo WordPress. Priljubljenost WooCommerce-a je predvsem zaradi njegove funkcionalnosti in preprostosti uporabe tudi za popolne začetnike na spletu.

Na kaj morate biti pozorni pri izdelavi spletne trgovine

Cene izdelave spletnih trgovin WooCommerce so zelo različne in so odvisne od zahtevanih funkcionalnosti. Leta 2020 ne smemo pozabiti na najpomembnejše – to je preglednost na mobilnih telefonih, govorimo torej o dobri prilagodljivosti za vse naprave in seveda s tem tudi dovolj vabljiv grafični dizajn. Vse to boste pred samo izdelavo spletne trgovine dorekli s samim izvajalcem. Nadalje je z izvajalcem treba zastaviti dovolj prodajno naravnane podstrani, spletno trgovino opremiti z varnostnim certifikatom, ki je najpomembnejši predvsem za obiskovalce, ki se bodo registrirali kot uporabniki in na spletni trgovini opravljali nakup, kjer bodo morali zaupati tudi katere svoje zaupne podatke kot je recimo plačilna kartica. Res si namreč ne želite, da bi ti podatki bili izrabljeni od tretje stranke. Morda ni vezano ravno na samo izdelavo spletne trgovine, je pa pomembno za gradnjo prepoznavnosti, to je povezava spletne trgovine s socialnimi omrežji. Lahko celo izvozite izdelke na Facebook, dodate povezave in Instagram ipd.

Prednosti izdelave WooCommerce spletne trgovine

Morda največja prednost izdelave WooCommerce spletne trgovine je za popolne začetnike in takšne, ki želijo začeti prodajati z najmanjšim finančnim. Sam razvoj spletne trgovine WooCommerce in nadaljnje vzdrževanje le-te je v primerjavi z ostalimi platformami bistveno cenejši, kjub temu da ne zaostaja po funkcionalnostih za ostalimi platformami. Prednost je predvsem tudi v tem, da je ogromno vtičnikov brezplačnih, je pa jih potrebno namestiti. Omogočeno imate tudi večjezičnost, različne možnosti plačil in dostave, skratka prav vse kar potrebujete za nemoteno vodenje spletne trgovine.

Imate idejo in željo prodajati preko spleta? Ne oklevajte in se obrnite na strokovnjake z večletnimi izkušnjami na področju izdelave spletne trgovine.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.