Baterije za vse aparate

baterijeSe tudi vam dogajajo enake težave z baterijami kot meni? Dnevno uporabljate celo vrsto elektrosnkih naprav kot so prenosnik, tablica, telefon, itd. Vse te naprave delujejo na baterije, ki jih je potrebno pogosto polniti in slej ko prej se zgodi, da ravno v trenutko, ko eno od naprav najbolj potrebujete nimate napolnjene baterije. Jaz sem takšne težave rešil tako, da sem za vse naprave nabavil rezervne baterije, ki so vedno v pripravljenosti. Čeprav rezervne baterije niso najcenejše pa lahko slednje rešite tudi tako, da nabavite namestno originalnih baterij nadomestne, ki pa so prav tako zelo kvalitetne. Li-ion baterije so znane po tem, da jih sestavljajo zelo kakovostne celice, ki skrbijo za dolgo življensko dobo.

Pred nabavo rezervnih baterij sem imel nekaj pomislekov kje nabavit rezervne baterije za vse aparate in ali bodo dejansko tako kvalitetne kot so originalne. Prijazno osebje iz spletne trgovine svetbaterij.si me je potolažilo in razložilo, da včasih nadomestne Li-ion baterije delujejo celo bolje kot originalne. Zraven tega pa so mi ponudili pe garancijo kar je na koncu pretehtalo, da namesto originala kupim nadomestne baterije in povrh vsega še precej prihranim. Največ težav je bilo pri nabavi baterij za mobilni telefon. Tukaj nisem želel prepustiti nič naključju in sem se odločil za originalno baterijo Samsung GT 5830. Predvsem zaradi tega, saj želim baterije za mobilne aparate polniti z original dalincem. Preko spletne trgovine svetbaterij.si sem kupil tako nadomestne baterije za moj prenosnik kot tudi originalno rezervno baterijo za moj Samsung Ace.

Pri nakupu rezervnih baterij pa je potrebno paziti še na eno stvat in sicer, da ima baterija zaščito proti pregrevanju in tudi proti prenapolnjenju. Preveč polne baterije lahko resno škodujejo mobilnemu telefonu. Tudi zaščita proti kratkemu stiku je več kot dobrodošla. Tudi spominski efekt pri baterijah je lahko težava o kateri pa se bomo razpisali kdaj v prihodnje. Pazite torej, da vaše rezervne baterije ne bodo vsebovale spominskega efekta. V prihodnje želim nabavit tudi rezervne baterije za mojo Canon kamero, ki bodo prišle še kako prav na potovanju, ki ga načrtujem.

baterija_za_mobilni_telefon

 

This entry was posted in Tehnologije and tagged , , , . Bookmark the permalink.