Ali se nakup kuhinje po meri splača

kuhinje-po-meri-peterneljKer so hiše ter prostori vedno bolj nepravilnih oblik in nepravih dimenzij, se ljudje odločajo za naročilo pohištva kar po svojih željah. Kuhinje po meri so najpogostejše, saj si vsak želi, da je v kuhinji čim več prostora ter tako čim manj neuporabnega prostora. Kuhinje naj bi bile prostorne. Podjetja, ki si želijo biti uspešna se za zadovoljne stranke držijo nekaterih pravil, in sicer, hitra izvedba naročila ter izdelava naročila do zastavljenega roka.

Podjetja običajno uporabljajo le najbolj kvalitetne  materiale in okovje priznanih proizvajalcev saj bo kuhinja le tako zdržala na dolgi rok. Pri izdelavi kuhinje po meri sta potrebna tudi natančnost in prilagodljivost. Natančnost je najpomembnejši del, ker se mora kuhinja pri montaži ujemati z vsakim kotom in dimenzijo prostora. Pogosto podjetja nudijo tudi 3D izris, da si lahko dobro predstavljate končni izdelek, ter ni nobenih nesporazumov. Zelo pomemben del kuhinje je kuhinjski pult, saj se na njem reže in pripravlja hrano. Za pult je tudi veliko izbire, ko t na primer granit, umetni kamen, kerrock, corian, ultrapas, steklo, masiva in tako dalje. Seveda pa so potem tudi cene drugačne, saj ima vsak material drugačne lastnosti in različno kakovost.

Pri kuhinji je veliko novih in boljših načinov odpiranja omaric (odpiranje na pritisk, servo odpiranje, odpiranje na elektro pogon). Pri naročilu kuhinje, vam podjetje velikokrat pomaga tudi pri izbiri bele tehnike (Bosch, Gorenje…). Najboljši del kuhinje po meri je, da so upoštevane vse želje in potrebe naročnika. Pri nastanku dobrega izdelka pa je seveda dobrodošlo tudi mnenje in nasveti arhitekta.

Save

Save

This entry was posted in Dom in vrt and tagged , , . Bookmark the permalink.