Studio Domestika kuhinje na preseljeni lokaciji

logoKuhinje Domestika je podjetje, ki se ukvarja s prodajo nemških kuhinj Häcker in italijanskih kuhinj Sicc. Kuhinje obeh omenjenih proizvajalcev so vrhunske kvalitete, a vseeno cenovno zelo ugodne. Studio Domestika ima dva salona – enega v Ljubljani na Dunajski cesti, drugega pa v Lenartu na preseljeni lokaciji, in sicer v prostorih trgovskega centra LenaParka. Ob otvoritvi na novi lokaciji vam Kuhinje Domestika ponujajo tudi otvoritveni popust na vse kuhinje, ki pa traja samo do konca meseca junija.

Na današnji otvoritvi so Kuhinje Domestika poskrbeli za pravo vzdušje. Poskrbljeno je bilo za hrano in pijačo, prijazen gospod oblečen v nošo je poskrbel, da se je prav vsak obiskovalec počutil dobrodošlega, pred in v salonu je igrala glasba, strokovnjaka pa sta obiskovalcem predstavila ponudbo kuhinj, od vseh materialov, do vodil, ročajev in front… Obiskovalci so slikali, se zanimali za kuhinje, vzdušje je bilo tako veselo, da je človek že kar vonjal dobrote in domače kuhinje.

Prostor na novi lokaciji v Lenartu se v primerjavi s prejšnjim ponaša s številnimi prednostmi. Prva izmed njih je lažja dostopnost in seveda možnost parkiranja, druga pa je zagotovo ta, da je salon v trgovskem centru izjemno prostoren, v njem pa so razstavljene številne kuhinje. Kupec tako lažje dobi predstavo o tem kar želi in kako bi želel, da izgleda njegova kuhinja. Poleg že omenjenih nemških in italijanskih kuhinj, pa Kuhinje Domestika v svojo ponudbo dodajajo še kuhinje Vivari, da bi še bolj zadovoljile potrebam raznovrstnih strank.

LenaPark-logo

Skratka, ne zamudite priložnosti – naj nova sanjska kuhinja s Kuhinjo Domestika postane vaša resničnost.

This entry was posted in Dom in vrt and tagged , , . Bookmark the permalink.