Oprema jeklenih konjičkov

avtoradioV naših jeklenih konjičkih preživimo ogromno časa in ključnega pomena je, da se med vožnjo počutimo udobno. Kvaliteto vožnje pa lahko izboljšamo na precej načinov. Avtoradio je ena izmed stvari, ki ne sme manjkati v nobenem avtomobilu. Prek avtoradia lahko poslušamo glasbo, ali pa katero izmed priljubljenih radijskih postaj. Brez tega kosa opreme pa ne moremo poslušati tudi radijskih novic, ki so lahko še posebej uporabne. Nekatere radijske postaje obveščajo voznike o radarjih na cestah, prometnih zastojih in kupom drugih uporabnih informacij.

Držalo za mobilni telefon je izvrstno zato, ker smo lahko še vedno skoncentrirani na vožnjo, s pomočjo slušalk za prostoročno telefoniranje pa se oglasimo na telefon na stojalu. Uporaba telefona med vožnjo je prepovedana, dovoljeno pa je uporabljati komplete za prostoročno telefoniranje in stojala za telefon se izvrstno skladajo s tem.

Še ena izmed nepogrešljivih stvari v avtomobilih pa je je navigacija. Navigacija ima toliko prednosti, da jih je skoraj nesmiselno naštevati. Če se poigramo z nastavitvami, ki so precej enostavne se lahko na cesti izognemo cestninam, izberemo najkrajšo ali najlepšo pot, ter vse kar nam srce poželi. Kvalitetne navigacije sicer stanejo nekaj sto evrov, vendar se vam strošek tega nakupa vsekakor povrne, kolikokrat ste že iskali nek kraj in se vozili brez repa in glave. Navigacija vas bo popeljala na cilj in to v kar najkrajši možni poti.

Opisal sem le nekatere najbolj pogoste dodatke za avtomobile, vsekakor pa se vam splača preveriti ponudbo, saj lahko najdete marsikaj uporabnega.

This entry was posted in Vsakdanje življenje and tagged , . Bookmark the permalink.