Bluetooth tipkovnica, touchscreen rokavice in drugi dodatki

tipkovnicaBluetooth tipkovnica je izvrsten dodatek vsem mobilnim telefonom in tablicam. S pomočjo teh tipkovnic, ki so običajno kompaktne lahko natipkate vse vaše dokumente ali sporočila, na tak način pa se tablice in telefoni spremenijo v prave dlančnike. Cenovni razredi teh tipkovnic so nizki in tako vas bo taka tipkovnica stala le nekaj 10€, z njo pa lahko počnete marsikaj, o tem dodatku je vsekakor potrebno razmisliti.

Drugi dodatek pa so touchscreen rokavice. O tem izdelku ni ravno potrebno izgubljati besed, saj nam že ime veliko pove. Te rokavice so posebej prirejene za uporabo z mobilnim telefonom. S pomočjo posebnih prevodnih vlaken, ki so všiti v konice prstov lahko upravljamo naš mobilni telefon, brez da bi nas zeblo v roke. Z običajnimi rokavicami telefona z zaslonom na dotik nemoremo uporabljati. Z uporabo teh rokavic boste lahko mobilni, zeblo pa vas ne bo.

Na trgu pa je še veliko drugih dodatkov, ki nam lahko precej koristijo. Zelo uporabni so dodatki, ki zavarujejo naš mobilnik pred padci in poškodbami. Sam etui za telefon kupim takoj ob nakupu novega telefona, saj se v primeru naknadne prodaje telefona le ta lahko proda za višjo ceno.

Trg teh izdelkov je zelo obširen, v specializiranih trgovinah, ki se ukvarjajo z prodajo opreme za mobilnike pa boste našli malo morje teh izdelkov, oglejte si nekatere izmed njih, saj vam bo zagotovo kateri ustrezal. Cenovni razredi teh dodatkov so zelo ugodni, tako si jih bo lahko privoščil prav vsak, nekateri izmed njih pa lahko kar precej izboljšajo uporabniško izkušnjo.

This entry was posted in Tehnologije and tagged , . Bookmark the permalink.