100% naravna pasja hrana

dog foodJe vaš pes že preizkusil hladno stiskano pasjo hrano? Postopek hladnega stiskanja omogoči, da v sestavinah ostanejo prisotne prav vse dragocene hranilne snovi. Hladno stiskano 100% naravno pasjo hrano lahko najdete v spletni trgovini Kosmatinčki. V ponudbi te spletne trgovine za ljubljenčke boste našli suho in mokro pasjo hrano, mokro pasjo hrano popolni meni, pasje klobase in pasje priboljške ter tudi prehranska dopolnila. Poleg pasje hrane lahko kupite tudi hrano za mačke ali pa opremo za pse in še marsikaj drugega.

Zakaj pa bi kupili ravno to pasjo hrano? Natura vet izdelki so 100% naravni, kar pomeni, da ne vsebujejo nobenih kemičnih dodatkov, kot so recimo umetna barvila, ojačevalci okusa, umetni konzervanski, umetni vitamini in antioksidanti. Sestavine te pasje hrane so najvišje kakovosti, saj so odobrene tudi za prehrano ljudi. Veliko ljudi se ne zaveda, kako pomembna je kvalitetna in primerna pasja hrana. Nekvalitetna hrana namreč lahko pripelje do raznih bolezni, kot so težave s sklepi, rakava obolenja, prebavne motnje, alergije in tako dalje. Naravna hrana za pse Natura vet je razvita v skladu s prehransko fiziologijo psa, kar pomeni, da je psu popolnoma prilagojena in mu tako lahko nudi zdravo ter kvalitetno življenje.

Seveda vsak ljubljenček potrebuje ogromno ljubezni in pozornosti, vendar pa je hrana še kako pomembna. Če želite svojemu psu zagotoviti dolgo, zdravo in veselo življenje, potem poskrbite za zdravo hrano in dovolj gibanja. Navsezadnje je pes vaš najboljši prijatelj in družinski član. Obiščite primerno trgovino s hrano za pse še danes in ponudite hranljiv ter okusen obrok.

This entry was posted in Ljubljenčki. Bookmark the permalink.